Fotona LipLase

Wat is Fotona LipLase?

Met de Fotona LipLase behandeling krijgen je lippen een vollere uitstraling. Het accentueert het volume en de juiste balans tussen boven- en onderlip. De behandeling is snel en comfortabel, doordat we niet-invasief werken (in tegenstelling tot bij fillers).

Zo ziet een Fotona LipLase behandeling eruit

We maken gebruik van de Erbium:YAG en de Nd:YAG met de PIANO techniek. Hiermee brengen we warmte in de huid. Daarmee stimuleren we de natuurlijke collageenproductie. Collageen verstevigt de huid, daarom hoeven we bij deze behandeling geen gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen.

Veel mensen zien vlak na de behandeling al verbetering. Het daadwerkelijke resultaat is vooral zichtbaar na drie tot vier maanden. We adviseren drie tot zes behandelingen, met steeds vier weken tussen twee behandelingen. Om het resultaat te behouden, adviseren we daarnaast een jaarlijkse onderhoudsbehandeling.

Na de behandeling

Tot een half uur na de behandeling kan de warmte in je lippen voelbaar zijn. De huid heeft daarna zeer weinig tijd nodig om te herstellen. Na de behandeling heb je geen kans op blauwe plekken. Het kan voorkomen dat de huid van en rondom de lippen een beetje gaan schilferen, maar met voldoende hydratatie is ook dit nauwelijks zichtbaar.

Wordt een LipLase behandeling vergoed?

LipLase behandelingen worden niet vergoed door je zorgverzekering. Bekijk hier onze prijzen voor Fotona LipLase behandelingen.

Liplase
[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.