Wat is SmoothEye?

Met de SmoothEye behandeling kunnen we de huid rondom de ogen strakker maken. Het verstevigt de losse en verouderende huid, waardoor een ooglidcorrectie niet (gelijk) meer nodig is. SmoothEye is een niet-ablatieve behandeling. Dat betekent dat je bovenste huidlaag intact blijft en de huid een korte hersteltijd heeft. Na ongeveer drie tot zes behandelingen is je huidelasticiteit, huidstructuur en volume verbeterd en zijn de rimpels verminderd.

Zo ziet een SmoothEye behandeling eruit

De behandeling start met de diepere lagen van de huid, waarbij de cellen op een gecontroleerde manier verwarmd worden. Deze thermische reactie zorgt voor de aanmaak van collageen. Daarna zorgt de behandeling voor een peelend effect, waardoor het vocht in de bovenste huidlagen verdampt. Dit geeft verstrakking en vermindering van fijne lijntjes.

Na de behandeling

De huid heeft vijf tot tien dagen nodig om te herstellen. De eerste dag zie je roodheid en een lichte zwelling. Later in het herstelproces zal de huid lichtjes schilferen.

Wordt een SmoothEye behandeling vergoed?

SmoothEye behandelingen worden niet vergoed door je zorgverzekering. Bekijk hier onze prijzen voor de Fotona SmoothEye behandelingen.

Lees hier ook de blog voor meer informatie en zie de actie.

Smooth eye