Fotona4D TimeWalker laser facelift

Wat is een laserfacelift?

Met de Fotona4D TimeWalker laser kunnen we de ouder wordende huid verstrakken. Deze laser behoort tot de nieuwste generatie lasertechnologie. Met Fotona4D worden meerdere golflengtes van laserlicht gecombineerd in één facelifting behandeling. De behandeling is niet-invasief: er komt geen mes of naald aan te pas en de huid herstelt zich snel. Bij Triaderm zijn we fan van deze behandeling, vanwege het natuurlijke resultaat.

Waarbij kan een laserliftbehandeling goed helpen?

• Huidverslapping
• Verouderde huid
• Rimpels
• Ongelijkmatige teint en textuur
• Neuslippenplooi
• Hamsterwangen

Voor de behandeling

Door je huid voor te behandelen met actieve werkstoffen als vitamine C en retinoïden, versterk je het positieve effect van deze behandeling. Bij Triaderm zitten deze stoffen verwerkt in diverse producten. Overleg wat er bij jouw huid past en welke mogelijkheden je hiervan wil benutten. Alle thuisproducten met actieve werkstoffen die verkrijgbaar zijn bij Triaderm, mogen tot drie tot vijf dagen voor de behandeling gebruikt worden.

Zo ziet een Fotona4D behandeling eruit

De behandeling bestaat uit vier stappen.

Stap 1

Met de SMOOTH Er:YAG techniek starten we in de binnenzijde van de mondholte. De gehele wang en de neuslippenplooi worden op het diepste niveau pijnloos aangepakt.

Stap 2

Plekken die extra effect kunnen gebruiken worden specifiek aangepakt met de FRAC3 Nd:YAG techniek.

Stap 3

Het gehele huidoppervlak wordt op een dieper niveau behandeld met de PIANO-mode Nd:YAG heating techniek.

Stap 4

Om het geheel te perfectioneren, gebruiken we een laser voor een oppervlakkige tot middeldiepe peeling van het huidoppervlak. Dat doen we met de Light Peel Er:YAG techniek. Dit zorgt voor een mooie, jeugdige glow.

Na de behandeling

Door de nuance en gelijkmatigheid van de behandeling kan de huid gemakkelijk herstellen. Wel kan deze één tot drie dagen wat gezwollen en rood zijn. Ook kan de huid jeuken, gevoelig en schilferig zijn of wat prikken bij het smeren met crème. Dit zijn normale huidreacties en van voorbijgaande aard. Om het herstelproces goed te ondersteunen, is het belangrijk om het advies van de huidtherapeut op te volgen. Zo voorkom je irritatie en hyperpigmentatie én optimaliseer je het resultaat. Na de behandeling ziet je huid er stralend uit.

Wordt een laser faceliftbehandeling vergoed?

Laser faceliftbehandelingen worden niet vergoed door je zorgverzekering. Bekijk hier onze prijzen voor de Fotona 4D laser faceliftbehandelingen.

 

[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.