Vectorlift (wenkbrauwlift)

Wat is een vectorlift?

VectorLift® is een behandeling waarbij we met de Fotona 4D laser weefselverstrakking verkrijgen van de hoofdhuid, voorhoofd en bovenoogleden waardoor de wenkbrauwstaart gelift wordt. Na de behandeling voel je direct het liftende effect.

Voor de behandeling

Door je huid voor te behandelen met actieve werkstoffen als vitamine C en retinoïden, versterk je het positieve effect van deze behandeling. Bij Triaderm zitten deze stoffen verwerkt in diverse producten. Overleg wat er bij jouw huid past en welke mogelijkheden je hiervan wil benutten. Alle thuisproducten met actieve werkstoffen die verkrijgbaar zijn bij Triaderm, mogen tot drie tot vijf dagen voor de behandeling gebruikt worden.

 

Zo ziet een Vectorlift er uit

VectorLift® gebeurt in 3 stappen.  We behandelen het gebied van het voorhoofd, de hoofdhuid en het bovenooglid. We gebruiken een combinatie van hyperstacking en brushing techniek wat zorgt voor een diepere collageengroei en weefselverstrakking. We adviseren 3 tot 4 behandelingen eens in de 3 weken voor een optimaal resultaat.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zijn, warm en strak aanvoelen. Soms kan er lichte zwelling van de oogleden zichtbaar zijn. Dit zijn normale huidreacties en deze kunnen tot 3 dagen duren.

Wordt een Vectorlift vergoed?

Laser faceliftbehandelingen worden niet vergoed door je zorgverzekering. Bekijk hier onze prijzen voor ook alle andere  Fotona 4D laser faceliftbehandelingen.

 

 
 
 
 
 
Vectorlift

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.