Actie TCA
peeling behandeling
Actie TCA
peeling behandeling

Een TCA peeling voor optimale huidverbetering

Wat is een TCA peeling?

TCA staat voor trichloorazijnzuur. Een TCA peeling exfolieert, vernieuwt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen net als andere peelings, maar werkt al sneller op een dieper niveau. Hierdoor is een TCA peeling uitermate geschikt bij verschillende indicaties:
– Fijne lijntjes en rimpels
– Grove poriën
– Doffe teint
– Rest acne en (acne) littekens
– Pigmentvlekjes

Wil je meer weten over een TCA peeling klik hier.

Voorwaarden TCA Peeling 2023

Actie loopt van 1 september 2023 tot 1 november 2023.

Om mee te kunnen doen moet je éérste TCA peelingbehandeling binnen de actieperiode vallen. Vanwege de interval van 2-4 weken die tussen de peeling en eventueel microneedling behandeling  zit, is het niet mogelijk om alle behandelingen in de actieperiode te doen. Maar je krijgt dus wél – afhankelijk van jouw behandelplan – 3 of 4 keer korting op je behandeling.

Mogelijke opties (mits de huid geschikt is voor de behandeling):

Behandelplan 1: TCA peelings
Het meedoen met de actie geeft recht op:

3 TCA peeling behandelingen. Op de TCA peeling behandeling krijg je 10% korting. Op de bijbehorende Toskani Recovery Creme krijg je 15% korting en een kortingsstempel.

Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting. Wij adviseren voor het beste resultaat 4-6 behandelingen.

Behandelplan 2: TCA peelings in combinatie met Microneedling
Het behandelplan bestaat uit 4 behandelingen. 2 x TCA peeling behandeling en 2 x Microneedling behandeling.

1e en 3e behandeling: TCA peeling
Op de TCA peeling behandeling krijg je 10% korting. Op de bijbehorende Toskani Recovery Creme krijg je 15% korting en een kortingsstempel.

2e en 4e behandeling: Microneedling (Mesotherapie) behandeling met actieve antioxidant cocktail van farmaceutische kwaliteit (t.w.v. € 15,00). Op deze microneedling behandeling krijg je 10 % korting.

Na de 4e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting. Wij adviseren voor het beste resultaat 4-6 behandelingen.

Voorbereiding van de huid op TCA Peelings
Om een TCA peeling behandeling te ondergaan dient de huid goed voorbereid te zijn. De huidtherapeut kan jou hierover adviseren. Mochten er voorbereidende behandelingen nodig zijn dan bespreekt zij dit met jou zodat je na de voorbereiding alsnog, ook als het na de actieperiode zal zijn, kunt starten met de actie TCA peelings.

Wat kost een behandeling?
TCA peeling behandeling kost € 90,00 – 110,00 (exclusief korting)
Microneedling € 165,00 (exclusief korting)

Op zowel de peeling als de needling krijg je 10% korting. Op het thuisproduct, Toskani Recovery crème (€ 58,00), ontvang je 15% korting.

Meer weten of je persoonlijk gratis consult plannen? Stuur ons direct een berichtje!