Elektrische epilatie

Wat is elektrische epilatie?

Elektrische epilatie is een methode om ongewenste haartjes definitief te verwijderen. Het werkt niet met een laser, maar door middel van zeer lage hoeveelheden stroom. Deze behandeling gebruiken we voor haartjes die niet met een laser te behandelen zijn. Zoals witte, blonde en rossige haartjes. Deze haartjes bevatten geen pigment, waardoor het laserlicht ze niet kan absorberen.

Voor de behandeling

Om de haartjes te kunnen behandelen is het belangrijk dat ze zichtbaar zijn. Stop twee tot drie dagen voor je behandeling met scheren of knippen (afhankelijk van de snelheid van de haargroei).

Zo ziet een elektrische epilatie-behandeling eruit

Door middel van zeer lage hoeveelheden stroom worden de haarzakjes geleidelijk uitgeschakeld. Dit gaat haartje voor haartje, waarbij er een fijn naaldje in de haarfollikel wordt gestoken. Die creëert verhitting bij de haarwortel en vernietigt het haarzakje en de omgeving. Voedingstoffen kunnen het haartje niet meer bereiken. Hierdoor stopt de groei van het haartje en valt deze uit.

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, dit verdwijnt vaak na enkele uren vanzelf. We verzorgen de huid met een kalmerende crème en brengen een crème aan met zonnefilter (SPF crème). Indien gewenst camoufleren we de huid met onze huidverzorgende Lycogel.

Wordt elektrische epilatie vergoed?

Elektrische epilatie wordt vaak vergoed door je aanvullende zorgverzekering. Bekijk hier onze prijzen voor elektrische epilatie.

Elektrische epilatie
[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.