Disclaimer

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website ‘www.triaderm.nl’.
Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Ondanks de zorg en inspanning die wordt geleverd om deze website voor onze bezoekers zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien, staat Triaderm niet in voor de continue actualiteit, juistheid of volledigheid van alle gegevens op de site. De verantwoordelijkheid die verband houdt met het gebruik ligt nadrukkelijk bij de gebruiker zelf en Triaderm aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid van schade van welke aard dan ook, die voorvloeit uit of verband houdt met het al dan niet handelen op grond van informatie afkomstig van deze website.

Wijzigen van informatie
Triaderm behoud zich het recht voor om de inhoud van deze webpagina inclusief disclaimer op elk moment te kunnen wijzigen.

Copyright
De auteursrechten van de volledige inhoud inclusief al het beeldmateriaal van deze website behoren toe aan Triaderm. Zonder voorafgaande toestemming is het niet toegestaan om inhoud of beeldmateriaal van deze website te kopiëren.

Resultaten
Persoonlijke behandelresultaten zijn van verschillende factoren afhankelijk. Resultaten zoals beschreven binnen deze website geven een beeld van de gemiddelde resultaten per behandeling.

Verwijzingen en overige zorgdisciplines
Andersoortige disciplines dan de door Triaderm aangeboden huid-, oedeem- en lasertherapie zijn zelfstandig werkende zorgverleners met eigen kennis en kunde. Triaderm staat ondanks wederzijds vertrouwen in de kwaliteit van zorg, niet in voor de kwaliteit en het handelen van deze zorgverleners en aanvaard dan ook geen aansprakelijkheid die voorvloeit uit of verband houdt met het bezoeken van of het al dan niet handelen op grond van informatie afkomstig van deze overige zorgdisciplines.

Gegevensgebruik
Gegevens die worden verstuurd via e-mail of het contactformulier van deze website worden vertrouwelijk verwerkt en behandeld.

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.