Voedingsconsult

Beter in je vel dankzij voeding

Als je lange tijd een voedingspatroon hebt dat niet helemaal bij je past, kan dit je spijsverteringssysteem verstoren. Zelfs als je hier maar weinig van merkt of nauwelijks klachten hebt. De darmwand verslechtert, opname en vertering raken verstoord en er worden microscopische ontstekingen gevormd in het lichaam. Het veroorzaakt veel kleine problemen, die er samen voor kunnen zorgen dat je niet lekker in je vel zit. Denk aan acne, eczeem, rode huid, vermoeidheid of een slechte afweer.

Zulke kleine problemen liggen dus vaak onder de oppervlakte. Het is lastig ze te herkennen. Daarom is het fijn als er iemand met je meekijkt. Want er zijn talloze manieren om je voedingspatroon aan te passen. En dat zijn vaak simpele aanpassingen met grote effecten. Waardoor jij weer beter in je vel zit.

Jouw consult met Anne

Onze huidtherapeut Anne kijkt met je mee. Anne is naast huidtherapeut ook orthomoleculair adviseur en hormoontrainer en heeft een grote interesse voor voeding en gezondheid. In twee tot drie afspraken reflecteren jullie op je voedingspatroon en gewoonten. Na elke afspraak ontvang je informatie en inspiratie om direct aan de slag te gaan.

Tijdsduur en tarief

De eerste sessie duurt 1 uur en 15 minuten en kost 80 euro. Een vervolgconsult duurt 45 minuten en kost 55 euro. Verzekeraars bieden hiervoor helaas geen vergoeding.

Interesse of heb je vragen? Stuur Anne gerust een mailtje of bel ons. We staan je graag te woord.

[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.