Transformatieve coaching

Transformatieve Coaching

Je huid is de grens tussen je binnenwereld en buitenwereld. Wat je van binnen voelt, straal je uit naar buiten toe. Als je niet lekker in je vel zit, kan zich dit uiten in somberheid, sterke emoties, weinig energie, onrust, fysieke klachten of huidproblemen.

Voel je weer écht jezelf

Om te verbloemen dat je niet lekker in je vel zit, ontwikkel je soms gewoontes die veel energie kosten. Of dat je toch steeds vervalt in oude patronen, terwijl je eigenlijk de wens hebt om er iets aan te veranderen. Het aanvoelen en herkennen van dit soort gewoontes is een expertise van onze huidtherapeut Eva Bonthuis. Zij is ook transformatief coach en helpt je bij het opschonen en verlichten van je binnenwereld. Zo voel je je weer écht jezelf, straal je en weet je weer hoe je kunt leven op jouw manier.

Laat je energie stromen

Van tevoren vul je een intakeformulier in en plan je een gesprek in met Eva. Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt in je leven. Vervolgens gaan we samen de achtergronden en oorzaken hiervan verkennen.

Elk probleem bevindt zich op meerdere lagen van jouw ‘systeem’; je fysieke lichaam, je emoties en de mentale ‘gedachtenprogramma’s’. Om je energie te laten stromen en je lichter en vrijer te voelen is het belangrijk dat de oorzaak van het probleem gezien en opgelost wordt én op al deze lagen ook begrepen wordt door je systeem. Als voorbeeld: soms kun je met je gedachten (mentaal) wel begrijpen hoe iets anders moet of kan, maar kom je daar met je gevoel (fysiek/emotioneel) niet bij. En gebeurt er dus maar weinig, met nog meer frustratie tot gevolg. En nog minder bezield leven. Bij transformatief coachen is het werken op al deze lagen dan ook het uitgangspunt.

Jouw sessies met Eva

We kijken veel breder dan het hier en nu. Iets wat je triggert in het nu, kent zijn oorsprong in iets wat ooit gebeurd is en zich heeft vastgezet in je systeem.
Een voorbeeld: als je als kind meermaals hebt ervaren dat je verdriet er niet mocht zijn, heb je als mogelijke (onbewuste) overtuiging aangenomen: ‘Ik moet me sterk houden’. En dus heb je jezelf zo gevormd. Maar wat nou als je met deze houding te vaak voorbij bent gegaan aan bijvoorbeeld je eigen grenzen en diepere gevoelens? Deze gevoelens hebben het nodig om ontdekt en ontladen te worden, zodat ze getransformeerd kunnen worden in nieuwe energie in je systeem. Maar echt kunnen (en wíllen) voelen is voor veel mensen erg spannend. Hiervoor is veiligheid en bewustzijnsverruiming nodig om je processen daadwerkelijk aan te gaan. Door de ruimte die er ontstaat komt er een dieper ‘weten’, meer verbinding met je ware zelf. Na de behandelingen is je blik op jezelf en op de wereld veranderd. Je weet beter hoe je jezelf kunt zijn: authentiek en eigen.

Tijdsduur en tarief

Elke sessie duurt twee uur en vindt eens per vier tot zes weken plaats. De sessie kan plaatsvinden bij Triaderm of bij Eva thuis. De kosten per sessie zijn 145 euro. Verzekeraars bieden hiervoor helaas geen vergoeding.

Interesse of heb je vragen? Stuur Eva gerust een mailtje of bel ons. We staan je graag te woord. Lees ook gerust de blog over transformatiecoaching op onze website.

[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.