Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling werkt in op het natuurlijke herstelvermogen van je huid. De behandeling verhoogt de weerstand en gezondheid van je huid. Na afloop van de behandeling en in de weken erna ziet je huid er gezonder en gladder uit.

Waarbij kan microneedling goed helpen?

• (Acne)littekens
• Pigmentvlekken
• Fijne lijntjes en rimpels
• Grove poriën
• Rokershuid
• Opfrissen van alle huidtypen

Hoe werkt microneedling?

Met de Dermica GoldPen met microscopisch dunne naaldjes, worden talloze micro-kanaaltjes in de huid gemaakt van 0,25 tot maximaal 2 millimeter diepte. Hierdoor worden tot wel 935 microkanaaltjes per seconde geopend. Hierdoor komen groeifactoren vrij, die de celdeling en de aanmaak van nieuwe huid stimuleren.

Zo ziet een microneedling behandeling eruit

We starten met het reinigen en desinfecteren van je huid. We brengen een crème of gel aan op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft een positief effect op de genezing van de huid. Doordat de naaldjes de huid in gaan, komt deze stof ook dieper in de huid, waar het zijn werk kan doen. Voor een optimaal resultaat zijn tussen de drie en zes behandelingen nodig, met tussen elke behandeling vier tot acht weken.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid rood en gevoelig. Dit kan één tot drie dagen duren. Erna zal je huid licht schilferen. Het lichte bloeden stopt vrijwel direct en de huid herstelt zich snel. Het is heel belangrijk dat je de huid goed nabehandelt, zodat deze goed herstelt en het resultaat optimaal is. De huidtherapeut geeft je daarover advies.

Wordt microneedling vergoed?

Microneedling wordt vaak vergoed door je aanvullende zorgverzekering, als de behandeling wordt ingezet bij acne en restacne. Bekijk hier onze prijzen voor microneedling behandelingen.

Mcroneedling
Voor behandeling
Na behandeling
[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.