Hormoonanalyse

Vage klachten verdwijnen

We kunnen de huid heel goed van buitenaf beïnvloeden met behandelingen. Toch kan het voorkomen dat huidbehandelingen weinig, tijdelijk of geen resultaat bieden. Vervelend én onnodig.

Grote kans dat dit veroorzaakt wordt door een hormonale disbalans. Dat kan uiteenlopende klachten geven, zoals spijsverteringsklachten, slaapproblemen of huidproblemen. Met een hormoonanalyse nemen we je hormonen mee in de behandeling voor een optimaal resultaat. Zo verdwijnen vage klachten en zit jij een stuk beter in je vel.   

Je lichaam weer in balans

Onze huidtherapeut, orthomoleculair voedingsadviseur en hormoontrainer Anne traceert met de hormoonanalyse de hormonale disbalans. Dat doet ze aan de hand van een uitgebreide vragenlijst die je van tevoren invult. Deze bespreken jullie tijdens een consult. Daarbij krijg je meer duidelijkheid over de mogelijke oorzaken van de disbalans en je hormonale status.

Hierna kun je ervoor kiezen om door te stromen naar het Totaalpakket Hormoonbalans. Daarbij word je in vier sessies door Anne gecoacht bij het leren kennen én herbalanceren van je eigen hormoonsysteem.

Tijdsduur en tarief

Elke sessie duurt 1,5 uur en is principe eenmalig. De kosten per sessie zijn 128 euro. Verzekeraars bieden hiervoor helaas geen vergoeding.

Zie ook onze actie: Hormoonpakket Compact

Lees ook de blog: Hormonen, wat doen ze?

Interesse of heb je vragen? Stuur Anne gerust een mailtje of bel ons. We staan je graag te woord.

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.


[maak-afspraak-old]

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.