Hormoonbalans

Oppepper voor je hele gezondheid

Met het Totaalpakket Hormoonbalans ga je grondig aan de slag met je gezondheid. In vijf sessies beïnvloeden we je welzijn en je huid, van binnen en van buiten. Het mooiste cadeau voor jouw gezondheid dus.

Optimaliseer je lijf

Het totaalpakket bestaat uit vier sessies van anderhalf uur met huidtherapeut en hormoontrainer Anne. Daarin krijg je duidelijkheid over je hormonale status. Ook gaan we in op alle thema’s die je hormonale status beïnvloeden. Daarbij krijg je van ons alle tools om aan de slag te gaan. Met een coachende inslag optimaliseer je zo jouw lijf en gezondheid.

Sessie 1: Hormoonanalyse

We beginnen met een uitgebreide vragenlijst en het bespreken van je klachten(patronen). Na afloop van deze analyse is er meer duidelijkheid over wat de mogelijke oorzaken zijn van de disbalans. Op basis hiervan bepalen we je hormonale status.
Deze sessie vervalt als je de hormoonanalyse al apart hebt laten uitvoeren.

Sessie 2: Voeding en hormonen

In deze sessie vind je de motivatie om voorgoed iets te veranderen. We nemen je voedingspatroon onder de loep en bepalen samen wat je hierin kunt wijzigen voor een gezonde hormoonbalans.

Sessie 3: Sport en beweging

Sport en beweging is essentieel als het gaat over hormonen. In deze sessie leer je wat de invloed is van jouw beweegstijl op je hormonale systeem. Ook krijg je advies over hoe je hier het beste mee aan de slag kunt gaan.

Sessie 4: Inspanning en ontspanning

Hormoonbalans ontstaat als er balans is op verschillende vlakken. Stressmanagement is hierbij onmisbaar. In deze sessie behandelen we daarom diverse waardevolle technieken voor lichaam en geest. Daarmee vind je jouw ideale balans tussen inspanning en ontspanning.

Tijdsduur en tarief

Elke sessie duurt 1,5 uur en vindt eens per vier tot zes weken plaats. De kosten per sessie zijn 125 euro. Verzekeraars bieden hiervoor helaas geen vergoeding.

Interesse of heb je vragen? Stuur Anne gerust een mailtje of bel ons. We staan je graag te woord.

[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.