Hormoonbalans

Oppepper voor je hele gezondheid

Met het Totaalpakket Hormoonbalans ga je grondig aan de slag met je gezondheid. In vier sessies beïnvloeden we je welzijn en je huid, van binnen en van buiten. Het mooiste cadeau voor jouw gezondheid dus.

Optimaliseer je lijf

Het totaalpakket bestaat uit vier sessies  met huidtherapeut en hormoontrainer Anne. Daarin krijg je duidelijkheid over je hormonale status. Ook gaan we in op alle thema’s die je hormonale status beïnvloeden. Daarbij krijg je van ons alle tools om aan de slag te gaan. Met een coachende inslag optimaliseer je zo jouw lijf en gezondheid.

Consult 1: Hormoonanalyse (90 minuten)

Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je een vragenlijst per mail. Aan de hand van die vragenlijst wordt jouw hormonale status besproken op basis van de meest waarschijnlijke disbalans. Dit is de basis voor jouw maatwerk advies in de komende sessies.

Consult 2: Voeding, sport en beweging (60 minuten)

Naar aanleiding van de uitslag van de hormoonanalyse wordt er een persoonlijk actieplan opgesteld.
Je krijgt meer inzicht in het samenspel van hormonen in je lichaam en de effecten op je gezondheid en welzijn. Deze sessie gaat over de voor jou beste keuzes in voeding, sport en beweging.

Consult 3: Inspanning, ontspanning en ademhaling (60 minuten)

Deze sessie heeft betrekking op jouw stressmanagement en het gevolg hiervan op je systeem. Je wordt je meer bewust van de invloed van je zenuwstelsel op je hormoonhuishouding. Je krijgt persoonlijke oefeningen en informatie om jouw weg naar optimale balans te vinden.   

Consult 4: Evaluatie (60 minuten)

Samen kijken we naar de voortgang van jouw persoonlijke hormoonbalans-traject. Eventuele knelpunten worden onder de loep genomen zodat jij na de afsluiting goed zelf verder kunt.

Tijdsduur en tarief

Elke sessie duurt 1 tot 1,5 uur en vinden eens per vier tot zes weken plaats. De kosten zijn 495 euro voor het hele traject. Verzekeraars bieden hiervoor helaas geen vergoeding.

Interesse of heb je vragen? Stuur Anne gerust een mailtje of bel ons. Anne staat je graag te woord.

[maak-afspraak]

Afspraak maken.

Wij nemen graag tijd voor je.

Wil jij ook lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.

ZOMERACTIE VAN START!

LASERONTHAREN

25% KORTING

1 juni - 1 september

Lekkerder in je vel?

Ontvang onze nieuwsbrief vol
handige tips voor thuis.