Werken bij Triaderm, lijkt je dat wat ?

Wij zijn op zoek naar huidtherapeuten
in Arnhem en Utrecht.

Werken bij Triaderm,
lijkt je dat wat ?

Huidtherapeut Triaderm Arnhem en Utrecht

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en vastleggen van afwisselende huidbehandelingen en laserbehandelingen. Je geeft persoonlijk advies en maakt behandeltrajecten waar cliënten zicht prettig bij voelen. Je laat zien wat jij voor ze kunt doen én wat ze zelf kunnen doen. Daardoor ben je voor veel cliënten een vertrouwd gezicht.

Jouw team

Je gaat werken in een hecht en ervaren team waarin veel persoonlijk contact is. Je collega’s worden 8 huidtherapeuten en een officemanager. Je werkt zowel in Arnhem als Utrecht met een vast rooster, waarin je om de week een avond werkt en één zaterdag per maand. Je werkdagen en het aantal uren kunnen in overleg bepaald worden en ook zijn er doorgroeimogelijkheden!

Jouw werkdag

Bij Triaderm bieden wij een mooie combinatie tussen medische en cosmetische behandelingen aan. Je hebt vele behandelmogelijkheden tot je beschikking. Je luistert naar de wensen, bespreekt eerdere behandelingen en geeft advies. Ook zijn er andere zorgmogelijkheden op het gebied van hormonen, voeding en coaching waar je de cliënt naar kunt doorverwijzen als je het gevoel hebt dat er meer nodig is, en gewenst.

Meer weten? Stuur een bericht of neem contact met ons op.