Wij zijn één team!

Met aandacht, ervaring en oog voor detail. 

Wat de vraag ook is, je kunt altijd bij ons terecht. Wij laten je zien wat je zelf kunt doen én wat wij doen. Van binnen en van buiten.

Met aandacht, ervaring
en oog voor detail.

Ons team

Eva Bonthuis-Muller

Eigenaar, huidtherapeut & coach

Ik werk met trots bij Triaderm. We staan al jaren voor eerlijke, kwalitatieve huidzorg. Nu we meer en meer oog hebben voor algehele gezondheid, ben ik bij Triaderm als coach gestart. Mijn aandacht gaat daarbij uit naar oprecht innerlijk welzijn. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik hou van lezen, muziek, dansen en spiritualiteit.

Anke Ellenbroek

Eigenaar, huidtherapeut

Ik vind het een uitdaging om elke cliënt een behandeling op maat te bieden. De combinatie van werken als huidtherapeut plus het managen van de praktijk geeft mij veel voldoening. Ik ben graag bij mijn gezin en met vrienden. Ik hou van wandelen met onze hond, lekker eten en muziek.

Kim Berger-Gerlach

Eigenaar, huidtherapeut

Als huidtherapeut kun je veel betekenen voor een ander. Iedereen heeft wel iets aan zijn huid waarmee wij iets kunnen. Soms is er al resultaat na een enkele behandeling, dan maak je mensen echt blij en dat voelt heel goed! Ik vind het fijn om kennis te delen met ons team en ik geniet van de fijne laagdrempelige sfeer bij ons in de kliniek. Ik hou van dansen, tennissen en spreek graag af met vrienden.

Marianne Molenaar- Kappinga

Huidtherapeut

We zijn een ervaren, gezellig en hecht team. In het werk vullen we elkaar aan. Maar ook buiten werk om spreken we elkaar. Doordat we veel verschillende behandelingen aanbieden, is elke dag anders. Buiten mijn werk vind ik het leuk om af te spreken met vrienden, om lekker te borrelen of uit eten te gaan.

Anne van Diem

Huidtherapeut

Bij een huidprobleem besteden we aandacht aan de buitenkant én de binnenkant. Ik vind dat zelf erg belangrijk. En het maakt Triaderm uniek. Doordat ik ben opgeleid tot hormoontrainer en orthomoleculair voedingsadviseur, kan ik hieraan bijdragen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en bij mijn gezin en ik hou van hardlopen in de natuur.

Myrthe van Zon

Huidtherapeut

Ik kan eraan bijdragen dat mensen beter in hun vel zitten. Daardoor vind ik mijn werk erg waardevol en werk ik met veel plezier bij Triaderm. Ik ga altijd in gesprek met mijn cliënten en kijk naar meer dan alleen de huid. Zo probeer ik te doorgronden wat de oorzaak van het probleem kan zijn. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen, wandelen, lezen en lekker eten.

Lotte van den Brink

Huidtherapeut

Ons team is erg gezellig en we kunnen goed sparren met elkaar over behandelingen. Maar we kletsen ook graag over andere dingen. Als ik niet aan het werk ben bij Triaderm tennis ik graag of doe ik mee aan een pubquiz. En met mooi weer duik ik graag met vrienden het terras op!

Melanie Roos

Huidtherapeut

Ik vind het fijn om mensen goed te informeren over hun klacht en samen de meest passende behandeling te vinden. Duidelijkheid en een eerlijk advies bieden vind ik belangrijk als huidtherapeut en hierdoor past Triaderm goed bij mij. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik hou van gezelligheid en af en toe een feestje, maar ik ben ook gewoon graag lekker thuis!