Zomeractie!

Zomeractie van start!

Het is alweer tijd voor de zomeractie! Als je tussen 1 juni en 1 september 2024 begint met laserontharing van het lichaam, krijg je de eerste 3 behandelingen 25% korting.

Je kunt voor elk gewenst gebied een vrijblijvende prijsopgave laten maken.  Voor de bekendere gebieden betekent het bijvoorbeeld dat je je oksels kunt laten behandelen voor € 75,- in plaats van € 100,-;
Je bikinilijn voor € 96,- in plaats van € 128,-
of je onderbenen voor €189,75 in plaats van €253,-. 

De behandeling vindt plaats om de 6 weken en direct na je eerste behandeling heb je al het voordeel van een gladde huid omdat de haren uitvallen! Bovendien zijn oksels en bikinilijn ook best makkelijk uit de zon te houden, dus dan hoef je je ook om de zon niet druk te maken. Een klein tintje verschil met je eigen huidskleur is bij de huidige apparatuur geen probleem, we nemen de nodige maatregelen om veilig te behandelen.

Bel ons voor meer uitleg als je twijfelt of lees vast de info over laserontharing op deze website.

Note; Wij horen maar al te vaak; ‘dat had ik jaren eerder moeten doen…!’

Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden zomeractie 2024

  • Actie loopt van 1 juni 2024 tot 1 september 2024.
  • Om mee te kunnen doen moet je éérste behandeling binnen de actieperiode vallen. Vanwege de interval van 6 weken die tussen de laserbehandelingen moet plaatsvinden, is het niet mogelijk om 3 behandelingen in de actieperiode te doen. (maar je krijgt dus wél 3 keer korting!)
  • Het meedoen met de actie geeft recht op 25% korting op de eerste 3 laserbehandelingen van het lichaam.
  • Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting. Na 3 behandelingen is er nog geen absolute zekerheid van permanente reductie van de haren.
  • Om de haargroei te kunnen laten behandelen, mag de huid ter plaatse niet of nauwelijks gebruind zijn door zon of zonnebank. Tevens moeten de haren minimaal 3 weken niet ge-epileerd of geharst zijn. Scheren of het gebruik van ontharingscrème mag wel.
  • Indien je in een lopend traject van laserbehandelingen zit maar de actie gemist hebt, krijg je twee keer 25% korting op je behandelingen in de actieperiode. Met lopend traject wordt bedoeld dat je nog in 2024 laserbehandelingen hebt ondergaan met een interval van 6 tot 8 weken!
  • Gediplomeerde, ervaren huidtherapeuten voeren de behandelingen uit met geavanceerde laserapparatuur.

Meer weten of je persoonlijk gratis consult plannen? Stuur ons direct een bericht. Of plan zelf je afspraak online. Je kunt hiervoor inloggen via deze link. Kies dan de optie ‘nieuw wachtwoord aanvragen’. Na het inloggen kun je je behandelgegevens ophalen.