Actie
pigmentbehandelingen
Actie pigmentbehandelingen

Als je tussen 1 maart en 30 april 2023 een van onze pigmentbehandelingen boekt krijg je korting op je behandeling.

Wat is pigment
Pigment is een bruine kleurstof die in de huid zit. Dit pigment wordt gemaakt door onze pigmentcellen. Door in aanraking te komen met zonlicht geven deze pigmentcellen pigment (‘melanine’) af aan de bovenste huidlaag, hierdoor krijgt de huid bij veel huidtypen een bruinere kleur. Dit is wat gebeurt bij het normale pigmentatieproces. Wanneer er een verstoring is in dit proces, kunnen pigmentvlekken ontstaan. Deze uiten zich door donkere vlekken op de huid.

Dit pigment wordt vaak veroorzaakt door frequente zonblootstelling in combinatie met hormonen, erfelijke factoren of een trauma aan de huid. Er bestaan verschillende vormen van pigment zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie na ontstekingen aan de huid, pigment dat ontstaat na een trauma, melasma (zwangerschapsmasker) of lentigo solaris, ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Wil je meer weten over pigment klik hier.

Afhankelijk van het soort pigment zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Tijdens een consult kunnen wij jouw huid analyseren en geven wij jou advies wat de beste behandeling is voor jouw huid.

Pigmentbehandelingen:

Pigmentlaser
We behandelen verschillende soorten pigmentvlekjes met een laser. Daarmee absorberen en vernietigen we de kleurstof in het pigment (melanine). Wil je meer weten over de pigmentlaser klik hier.

Behandelingen vanaf € 75,00* (tot 3 vlekjes)

Op elke pigmentlaserbehandeling ontvang je tijdens de actieperiode een korting van 10%.

* genoemde prijs is per behandeling exclusief de 10% korting

MeLine pigmentbehandeling
De MeLine pigmentbehandeling kan alle vormen van pigment behandelen. De Meline behandeling verwijdert niet alleen het overtollig pigment, maar helpt ook de oorzaak van het teveel aan pigment in de cellen voorkomen. Wil je meer weten over de MeLine behandeling en de andere voordelen van deze behandeling? Klik hier.     

Behandeling:
Naast de behandelingen in de praktijk gebruik je thuis ook de MeLine producten.

Jouw eerste behandeling bestaat uit een MeLine Peelingbehandeling. Thuis gebruik je de MeLine verzorgingslijn die wordt afgestemd op jouw huid. Deze Meline verzorgingslijn bestaat uit een dag- en nachtcreme, een serum en een intensief verzachtende crème, die de huid herstelt na de professionele behandelingen.

Afbeelding MeLine producten ter illustratie.

De eerste behandeling plus de op jouw huid afgestemde verzorgingslijn is totaal € 457,00. Tijdens de actieperiode is deze € 399,00.

Voor en na foto van een MeLine behandeling.

Bel ons voor meer uitleg of lees meer over de MeLine pigmentbehandeling

Voorwaarden Pigmentlaser en MeLine pigmentbehandeling

  • Actie loopt van 1 maart tot 30 april 2023
  • Om mee te kunnen doen moet je behandeling binnen de actieperiode vallen. 
  • Op de pigmentlaser ontvang je korting op alle behandelingen tijdens de actieperiode.
  • Op de MeLine behandeling ontvang je een eenmalige korting van € 58,00 op je eerste behandeling i.c.m. de op jouw huid afgestemde verzorgingslijn.
  • Als je in een lopend traject van MeLine behandeling zit krijg je op je volgende behandeling eenmalig een korting van € 30,00. Met lopend traject wordt bedoeld dat je nog in 2023 MeLine behandelingen hebt ondergaan. De behandeling dient uitgevoerd te worden in de actieperiode.

Meer weten of je persoonlijk gratis consult plannen? Stuur ons direct een bericht.