Webinar Hormoonbalans

Wij nodigen je graag uit voor een gratis en interactief webinar over de invloed van ons hormoonstelsel op onze gezondheid en welzijn.
Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat we je zowel aan de buitenkant- als de binnenkant van het lichaam kunnen ondersteunen.
Wij zullen jou waardevolle inzichten en praktische tips geven over hoe jij jouw hormonen in balans kunt houden voor een optimale gezondheid.

Voor wie?
Dit webinar is een fijne manier om jouw kennis over het hormoonstelsel te vergroten en praktische tips te krijgen om jouw gezondheid te verbeteren. Of je nu worstelt met specifieke hormonale problemen of gewoon geïnteresseerd bent in het optimaliseren van jouw algehele welzijn, dit webinar zal jouw inzicht vergroten.

Wanneer:
Woensdag 27 september 2023
Van 20:00 -21:00 uur

Direct inschrijven? Stuur ons een mail. Reserveer hier jouw plek!

Onderwerpen die aan bod komen:

Introductie Hormoonstelsel:
Welke functies hebben de verschillende hormonen?
Uit balans raken:
Welke factoren dragen bij aan een disbalans in het hormoonstelsel? Je krijgt inzicht in dit proces en hoe dit onze gezondheid kan beïnvloeden.
Disbalansen:
We bespreken enkele veelvoorkomende hormonale disbalansen. Je begrijpt hierdoor beter wat de impact is van een verstoorde hormoonbalans.
Invloed van een verbeterde leefstijl:
Welke rol heeft een gezonde leefstijl op een evenwichtige hormoonbalans? Je krijgt praktische tips om jouw leefstijl en daarmee jouw hormonen te ondersteunen.
Voeding:
We bespreken welke voedingsmiddelen en voedingsstoffen belangrijk zijn voor hormonale balans en welke voedingskeuzes je kunt maken om jouw hormonen te ondersteunen.

Meld je nu aan voor ons gratis webinar! Stuur ons een mail. Reserveer hier jouw plek!

Wil je meer lezen over hormoonbalans?  Klik hier.