Nieuw: de Laserpeel behandeling van Fotona®

, , ,

Wat is een ‘laserpeel’ behandeling?

‘Laserpeel’ betekent dat je huid een peelend effect ondergaat door middel van lasertherapie. De Fotona® laserpeel wordt uitgevoerd met de Erbium YAG laser (2940nm). Deze gefractioneerde golflengte van laser gaat een reactie aan met water in de huid. Gefractioneerd betekent dat de laserstraal wordt opgedeeld in talloze kleinere stralen. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid, die een proces van gecontroleerde wondgenezing in gang zetten. Hierdoor wordt collageenaanmaak gestimuleerd, verstevigen de elastinevezels in de huid en verbetert de doorbloeding.

Elke behandeling bij Triaderm heeft zo zijn eigen werkingsmechanisme in de huid. We doen peelings op basis van verschillende zuren en steriele kristallen zoals bij microdermabrasie. Ook bij microneedling vindt er oppervlaktevernieuwing plaats. Bij eigenlijk al deze behandelingen wordt de aanmaak van gezonde cellen en de huidconditie ‘geboost’. De ene peeling is echter de andere niet; de ene huid is ook de andere huid niet! Elke huid is uniek, dat betekent dat het dus ook verschillend kan zijn welk soort behandeling bij jouw huid het fijnste werkt. Bij deze laserpeel vindt er op microscopisch niveau warmteontwikkeling en verdamping plaats in de huid, waarmee we nauwkeurig en veilig kunnen werken.

Waarbij kan een laserpeel behandeling goed helpen?
Deze behandeling is voor iedereen die graag een stralende huid wil! De behandeling is geschikt voor vermindering van:

– Restplekjes na acne
– Oppervlakkige pigmentvlekjes
– Grove poriën en een onregelmatige huidstructuur
– Een doffe, vermoeide huid

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?
Direct na de behandeling is de huid rood en voelt de huid warm aan. Dit gevoel blijft de dag van de behandeling aanwezig. Met onze speciale Lycogel® foundation kan de roodheid gecamoufleerd worden. De dag na de behandeling is dit warme gevoel al bijna verdwenen. De huid kan nog mild wat roder zijn en voelt wat strakker aan. Op dag 2-4 kunnen er schilfers ontstaan op de huid. Doordat dit kleine en gelijkmatige schilfers zijn, trekt dit ook snel weer weg. Wij geven je graag advies over een passende crème om je huid zoveel mogelijk comfort te geven. Het resultaat op dag 5 is een frisse, stralende huid.

Waarom zijn wij zo enthousiast over deze behandeling?

– Het resultaat! Een prachtige glow die al zichtbaar is na enkele dagen
– Korte hersteltijd, je kunt dus snel weer je dagelijkse bezigheden oppakken
– Geschikt voorafgaand aan een feestje
– Met goede zonbescherming het gehele jaar door uit te voeren
– Korte behandeling dus gemakkelijk ‘tussendoor’ in te plannen
– Hadden we al gezegd dat deze behandeling je huid een práchtige glow geeft?!

Ben jij na het lezen van deze blog net zo enthousiast geworden over deze behandeling als wij? Check hier de prijslijst en de behandelpagina van Triaderm. Wil je graag nog meer informatie ontvangen?

 Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!