Fotona Vectorlift – De niet-operatieve laser wenkbrauwlift!

, , ,

Wat is de Vectorlift®?

De VectorLift® is een innovatieve, niet-invasieve behandeling om het bovenooglid te verstrakken en de wenkbrauwstaart te liften, ook wel ‘foxy eyes’ of ‘cat eye lift’ genoemd. Deze behandeling bestaat uit 3 stappen welke samen zorgen voor verbetering van het gebied boven de ogen. Het liftende effect van de behandeling komt door het optrekken van de buitenste zijde van de wenkbrauwen en het verstrakken van de huid van de bovenste oogleden. Dit doen we met Er:Yag lasertherapie op diverse dieptes in de huid. Dit geeft een frisse, open blik.

Wat doet de VectorLift® behandeling precies?

VectorLift® is een geavanceerde laserbehandeling die zich uitstrekt over het gehele behandelingsgebied om de liftvectoren in het voorhoofds- en wenkbrauwgebied te maximaliseren. Het tilt de wenkbrauwen op, verstevigt de huid van de oogleden en verbetert de algehele huidconditie.

De penetratiediepte van VectorLift® is bijzonder gunstig voor gezichtsbehandelingen, omdat het onderhuidse vet behouden blijft. Het gebruik van lage energieniveaus en een hyperstacking-protocol zorgt voor diepere collageenvorming en een betere huidverstrakking.

Hoelang duurt de Vectorlift behandeling?

De behandeling duurt doorgaans 30 tot 40 minuten en is veilig om te ondergaan. De meeste mensen beschrijven de behandeling als een geleidelijke warmtetoename die licht gevoelig kan zijn, maar niet pijnlijk.

Voor welke indicaties is de Vectorlift geschikt?

VectorLift® is ideaal voor mensen die last hebben van milde tot matige verslapping van het ooggebied en het voorhoofd, maar niet toe zijn aan een chirurgische correctie.

Voor welke indicaties is de Vectorlift ongeschikt?

De huid wordt door de laserbehandeling juist geoptimaliseerd qua conditie. Bij ontstekingsgevoelige huidaandoeningen zoals acne, eczeem of rosacea in het te behandelen gebied (oogleden en voorhoofd) zullen we de behandeling voorzichtiger opbouwen om irritatie te voorkomen. Door de behandeling zal de huidconditie echter wel gaan verbeteren.

Hoeveel behandeling heb ik nodig met de Vectorlift?

Dankzij onze uitgebreide benadering levert VectorLift® natuurlijk ogende resultaten. Aangezien deze behandeling zich richt op het bovenste derde deel van het gezicht, kan het ook worden gecombineerd met behandelingen voor het midden- en onderste deel van het gezicht, zoals Fotona4D.

Wij adviseren over het algemeen om 3-4 behandelingen te ondergaan met tussenpozen van 3-4 weken voor optimaal resultaat.

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren je graag!