Maak je huid klaar voor de lente!

, , , ,

Mijn huid klaarmaken voor de lente? Is dat nodig? En hoe doe ik dat dan? Dat vertellen we je in deze blog! Als we nu naar buiten kijken zie je dat het voorjaar gaat beginnen. Bijna tijd voor meer zon, meer buiten zijn, T-shirtjes en blote benen! Het is daarom fijn om niet alleen de gezichtshuid goed te verzorgen maar ook de rest van het lichaam.

Bultjes op je bovenarmen?

Heb jij bijvoorbeeld al langere tijd last van bultjes en roodheid op je bovenarmen? Dit wordt keratosis pilaris genoemd. Wij kunnen je producten met werkzame ingrediënten adviseren om deze bultjes en roodheid zichtbaar te verminderen. Hoe fijn is dat zo voor de zomer? Wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Beenvaatjes

Ook vaatjes op de benen en rondom de enkels kunnen als storend worden ervaren. Veel mensen dragen geen korte broeken of jurkjes om deze vaatjes te verbergen. Wist je dat wij deze vaatjes heel goed kunnen behandelen met de vaatlaser? Met de laserstraal absorberen we de rode bloedkleurstof ‘oxyhemoglobine’ op een diep niveau. Wanneer de laserstraal deze stof raakt, wordt dit in een fractie van een seconde omgezet in warmte. Het vaatje trekt hierdoor samen, wordt van binnenuit ‘gecoaguleerd’ en vervolgens door het lichaam zelf opgeruimd. Om de vaatjes goed te behandelen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Wel kun je na één behandeling al zichtbaar verschil zien. Wil je meer lezen over beenvaatjes? Klik hier.

Laserontharing

Iets anders wat heel fijn is om het voorjaar mee te beginnen, is het ontharen van je benen met de laser. Met enkele behandelingen kun je vaak al veel verschil merken. Je hebt hier dus deze zomer al profijt van! Volgend voorjaar ga je dan vrijwel haarloos tegemoet. Dit is natuurlijk ook mogelijk voor haartjes in het gezicht, oksels of bikinilijn. Wil je graag meer weten over het ontharen met de laser? Klik dan hier.

Pigmentvlekjes

Nu de zonkracht nog laag is, zijn behandelingen om pigmentvlekjes te verwijderen nog goed mogelijk. Bovendien help je voorkomen dat bestaande pigmentvlekjes zich verder gaan uitbreiden in de zomer. Pigmentvlekjes in je gezicht of op je handen kunnen je een wat minder jeugdige en frisse uitstraling geven. Gelukkig is daar iets aan te doen! In de maand maart en april hebben we een actie op alle pigmentbehandelingen. Check onze actie!

Huidverzorging

Natuurlijk moeten we ook de huidverzorging voor ons gezicht niet vergeten. In het voorjaar en de zomer krijgt onze huid weer veel te verduren. Meer zon, warmte en eventueel chloor- en zeewater. Daarom is het erg fijn als de huid goed voorbereid en in balans is. Gebruik van de juiste producten om je huid zo goed mogelijk te verzorgen en te beschermen is daarbij heel belangrijk. Ingrediënten als vitamine C, niacinamide en natuurlijk een goede SPF zijn onmisbaar in de komende tijd!

Wil je graag meer weten over welke producten en ingrediënten bij jouw huid passen? Plan nu jouw afspraak voor een gratis huidanalyse!

Zoals je hebt kunnen lezen, kun je genoeg doen om jouw huid voor te bereiden op het voorjaar. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Heb je vragen of wil je graag een behandeling plannen? Neem gerust contact met ons op!